Grafisk profil åt IWFC 2018

Den 5-18 augusti äger INAS World Football Championships (IWFC) rum i Värmland. För ett evenemang av detta slag behövs mycket marknadsföring och allt skulle skapas från grunden. Det som fanns att tillgå var en logotyp och en swoosh och för att skapa ett proffsigt anseende behövdes allt material tala samma språk – oavsett användningsområde.

Till detta anlitades våra medlemmar Elizabeth och Karl där den förstnämnde haft det stora ansvaret med att skapa en hållbar och genomtänkt grafisk profil samt allt digitalt och tryck-material. Allt från 10 meter breda banners som skall hänga över Karlstads gator till beachflaggor och roll-ups. Allt från ackrediteringskort och programblad till posters och visitkort. Stort som smått, tryckt som digitalt.

Elizabeth har även formgett utseendet för webbplatsen som Karl sedan skapat tillsammans med tekniken och  intelligensen av matchresultat, tabellplaceringar, statistik med mera. Allt för att skapa en så underlättande och heltäckande webbplats och arbetsredskap som möjligt.

Share