Kristina Öijeberg

Jobbtitel:
AD/Grafisk formgivare
Sociala medier:
Facebook

Att arbeta med formgivning är det roligaste jag vet! Jag älskar att arbeta med en grafisk profil som grund, att snabbt producera det du behöver.
Men jag tycker också om utmaningen i att arbeta utan dokumenterad grafisk profil, att tillsammans med dig hitta ett uttryck som speglar ditt företag.

Alla företag har en grafisk profil. Kanske inte uttalad och dokumenterad, men den finns. Hur använder vi loggan? Vilka färger och vilka typsnitt? Med genomtänkta och tydliga riktlinjer för detta kommer du se ut och uppfattas tydligare på marknaden. Igenkänning är viktigt, med det vinner du kunder.

Blogginlägg från Kristina

Åk till farmor ett par timmar

Hjärnan går på tomgång. Stressnivån höjs dramatiskt, men inget händer. De kreativa hjärncellerna verkar ha tagit semester. Negativa tankar, frustration [...] Läs mer!

Marknadsföringstips för den stressade och ekonomiske företagaren

När du planerar din marknadsföring finns det några saker som är viktiga att tänka på. Oavsett om du gör din [...] Läs mer!

Design är kommunikation!

Grafisk design är tillämpade tekniker för att arrangera bilder och text för att få fram ett budskap eller underlätta mottagarens [...] Läs mer!

Jag har svarat

Är med i några ”konsumentpaneler” som de så fint kallas. Svarar på frågor om köpvanor, reklamerinran och så vidare titt [...] Läs mer!

Digitalt vs print

Häromdagen var vi på Koi på ett seminarium som handlade om den digitala utvecklingen. Någon har visst sagt att 65 [...] Läs mer!