Karl Lettenström

Jobbtitel:
Webbutvecklare

För mig är det viktigt med en webbplats som inte bara fungerar, utan främst underlättar och skapar möjligheter.

Jag gillar att socialisera och träffa folk, och kontakt mellan dig och mig är viktigt!

Tillsammans med Elizabeth Lindström är jag trefaldig regerande svensk mästare i Bugg och representerade Sverige i VM i Boogie Woogie i oktober 2017.
Många klyschor kan dras om att jag dansar fram i livet, men faktum är att för mig så träder livet fram genom dansen. Jag har spenderat 26 av mina 32 år aktivt inom dansen. Jag tävlar, undervisar och dömer. Det är inte en hobby, det är jag.

Blogginlägg från Karl

Svenskarna och internet 2017

Varje år sedan 2000 presenterar Internetstiftelsen i Sverige, IIS, en rapport rörande hur den svenska befolkningen använder informations- och kommunikationsteknik samt [...] Läs mer!

Är du polare med din inkorg?

För mig, och antagligen även dig, är mailen det vanligaste arbetsredskapet och sättet som de flesta av oss kommunicerar arbete [...] Läs mer!

Lite insikt om Ransomware

Ransomware, gisslanprogram, är en trojan, mask eller virus som krypterar* alla viktiga filer på din dator och sen kräver pengar [...] Läs mer!

Facebook, allt överallt

Man kan tycka vad man vill om den enorma jätten Facebook och vad företaget har att erbjuda, men det är [...] Läs mer!

Kritisk granskning av källmaterial

Kritisk granskning av källmaterial, källkritik, används för att bedöma vilka uppgifter från en uppgiftslämnare som är trovärdiga. Källkritik är en färdighet [...] Läs mer!

Ensam om att kunna ditt lösenord?

För några veckor sedan så blommade det ånyo upp nyheter om att dina och mina, våra, konton är hackade och finns [...] Läs mer!

Löjsen0wrdet och du!

Correct Horse Battery Staple. Några av er känner kanske igen denna till synes helt osammanhängande sammansättningen av engelska ord? Dessa [...] Läs mer!